Tentoonstelling en lezingen over ‘Bommel en Bijbel’ in de Bavo

Ter gelegenheid van de Haarlemse Stripdagen is van 25 mei tot en met 30 juni in de Grote of Sint-Bavokerk in Haarlem de tentoonstelling ‘Bommel in de Bavo’ te zien. Deze expositie is gemaakt door Rob van Eijck en Rob van der Nol, en is gebaseerd op mijn boek Bommel en Bijbel. Ook geef ik op zaterdag 26 en zondag 27 mei in de kerk lezingen over het onderwerp. Daarnaast geef ik een gelegenheidsprent uit. Hieronder informatie over dit alles.

Praktische info tentoonstelling

Grote of Sint-Bavokerk (Grote Markt 22, Haarlem), 25 mei t/m 30 juni 2018
Tijden:
maandag t/m zaterdag: 10:00-17:00
zondag (alleen tijdens Stripdagen Haarlem): 12:00-16:00

Toegangsprijs kerk/tentoonstelling: € 2,50.
Met passe-partout uit het programmaboekje van de Stripdagen: € 2,00
Zie ook de website van de Stripdagen

Lezingen

Rond de start van deze tentoonstelling mag ik tweemaal een lezing houden over het onderwerp. Deze vinden plaats tijdens het weekend van 26 en 27 mei (als in het centrum van Haarlem ook de grote beurs van de Stripdagen gehouden wordt).

Tijden: zaterdag 26 en zondag 27 mei, 15:15-16:15 uur
Toegangsprijs lezing: € 5,00 (= exclusief toegang kerk)
(Het kaartje voor de lezing kunt u eventueel ook al tijdens een bezoek aan de kerk/tentoonstelling eerder op de dag kopen. U hoeft dan bij terugkeer naar de kerk voor de lezing op vertoon van het lezing-kaartje niet opnieuw te betalen voor de entree van de kerk.)
Zie ook de website van de Stripdagen

Verkoop boek

Gedurende de tentoonstelling is ook de nieuwe editie (3e druk) van mijn boek Bommel en Bijbel te koop. Tijdens het weekend van 26 en 27 mei ben ik er ook om het te signeren.

Gelegenheidsprent ‘Bommel en Bijbel’

Ter gelegenheid van de expositie heb ik een speciale prent uitgegeven. Deze is tijdens het weekend van 26 en 27 mei te koop bij de tentoonstelling. Hierop is de omslagafbeelding afgedrukt die Wil Raymakers maakte voor mijn boek Bommel en Bijbel (2012). De tekening is op deze prent afgebeeld op de grootte waarop hij getekend is. De prent is gedrukt in offset op mooi stevig papier op A4-formaat in een genummerde oplage van 100 exemplaren.

De prent kost € 14,95. Wie tijdens het eerste tentoonstellingsweekend de prent en het boek Bommel en Bijbel (à € 29,95) samen koopt, betaalt voor de prent slechts € 10,00.

Mochten er na het weekend van 26 en 27 mei nog exemplaren van de prent over zijn, dan worden deze ook via mijn webwinkel verkocht.


Gelegenheidsprent Bommel en Bijbel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *