Sinds ruim vijftien jaar doe ik regelmatig fotografieklussen op feesten, recepties, conferenties en andere evenementen. Daarnaast word ik vaak gevraagd voor het maken van portretfoto’s. Ik vind dit een erg mooi vak: ik mag vaak getuige zijn van momenten die voor mensen heel belangrijk zijn. Mensen zetten dit soort gebeurtenissen graag om in blijvende, mooie herinneringen. De foto’s zijn daarbij het meest tastbaar. Ik help met mijn foto’s graag om de herinneringen aan deze kostbare momenten op de best mogelijke manier levend te houden.

Waarom zou je mij inhuren als fotograaf?

 • Een persoonlijke manier van werken

  Bij mij is het niet alleen mijn ding doen en dan wegwezen, maar ik wil graag weten wat jij belangrijk vindt. Daarom spreek ik van tevoren graag je wensen met je door en hoor achteraf graag of je tevreden bent.

 • Een onopvallende werkstijl

  Ik ben een fotograaf die niet in de weg loopt maar die zich indien nodig wat op de achtergrond houdt zodat mensen zich niet opgelaten voelen.

 • Een compleet plaatje

  Ik heb oog voor detail én voor de algehele sfeer die een gelegenheid kenmerkt. Ik probeer een reportage te maken waarin beide naar voren komen, om op die manier zo veel mogelijk de essentie van een gebeurtenis vast te leggen.

 • Oog voor mensen

  Ik heb oog voor de schoonheid die ieder mens in zich heeft. Tegelijk zijn mensen ook mooi in hun diversiteit. Mijn streven is om die mooie kant en die diversiteit in beelden te laten zien.

 • Kwaliteit

  Ik doe de dingen graag goed. Daarom gebruik ik professionele apparatuur van Canon en fotobewerkingssoftware van Adobe. Ik fotografeer in RAW en besteed veel zorg aan de nabewerking van de foto’s.

Prijzen

Voor een uur fotograferen vraag ik in principe € 100,- euro (€ 82,64 excl. btw). Twee uur kost € 150,- euro (€ 123,97 excl. btw), waarna er per uur € 75,- euro (€ 61,98 excl. btw) bij komt. In overleg kunnen er andere prijzen tot stand komen, aangezien de ene opdracht de andere niet is qua intensiviteit en hoeveelheid foto’s. Deze prijzen zijn exclusief eventuele reistijd en -kosten en inclusief nabewerking: voor elk uur fotograferen ben ik na afloop nog zeker een uur bezig om jouw foto’s er zo mooi mogelijk te laten uitkomen. Bel of mail mij om vrijblijvend te informeren naar wat ik voor je kan betekenen.