Bommel en Bijbel

Derde druk ‘Bommel en Bijbel’, en meer…

Van mijn boek Bommel en Bijbel: Bijbel en christendom in de verhalen van Marten Toonder is zojuist een derde druk verschenen, met een nieuw omslag. Het boek blijft in de belangstelling: recent nog werd ik geïnterviewd over het boek door deBezieling.nl, in maart houd ik er weer een lezing over en in mei opent er in de Sint-Bavo in Haarlem een tentoonstelling rondom het thema van het boek.

De herdruk van Bommel en Bijbel bood een mooie gelegenheid om kleine correcties in de tekst door te voeren. Daarnaast is het boek voorzien van een nieuw omslagontwerp, waarbij uiteraard de fraaie omslagtekening die Wil Raymakers voor het boek maakte, is gehandhaafd.

Ter gelegenheid van de Stripdagen in Haarlem (die gehouden worden van 25 mei t/m 3 juni 2018) zal er van 25 mei t/m 30 juni 2018 in de Sint-Bavo een tentoonstelling worden gehouden die gebaseerd is op het boek. Daarnaast geef ik op 23 maart 2018 in Wassenaar een lezing over het onderwerp. Wie van deze activiteiten per e-mail op de hoogte gehouden wil worden, kan zich hier daarvoor inschrijven.

Bommel en Bijbel verscheen in 2012 en heeft van het begin af aan nooit een gebrek aan belangstelling gehad. Er was bij verschijning veel media-aandacht voor, wat al snel een tweede druk noodzakelijk maakte. Ook word ik nog steeds regelmatig gevraagd voor lezingen over het onderwerp.

Bestel hier de nieuwe editie van Bommel en Bijbel

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *