Mondkapje geruit

De door mij ontworpen geel-met-roodgeruite mondkapjes zijn een groot succes: in anderhalve week was de complete voorraad van 500 stuks al uitverkocht! Maar inmiddels zijn ze weer op voorraad.

Ik liep al een tijdje met het idee rond. Ik dacht: er zouden eigenlijk mondkapjes moeten bestaan met het patroon van de jas van heer Bommel. Je ziet in het OV en in de supermarkt mondkapjes met de meest uiteenlopende kleuren en patronen, onder het motto: als we dan toch zo’n ding moeten dragen, dan maar een leuke. Omdat geel-met-roodgeruite mondkapjes niet te koop waren, heb ik ze zelf maar laten maken…

En ik bleek niet de enige te zijn die er zo over dacht. De bestellingen stroomden binnen, zodra ik er ruchtbaarheid aan had gegeven. Veel mensen bestellen er meerdere. Ik vermoed één voor de Bommelverzameling, één om te dragen, en één om te dragen als de ander in de was is… zoiets.

Inmiddels heb ik nieuwe laten maken. Ze zijn dus gewoon te bestellen.