Ik ben Klaas Driebergen: zelfstandig schrijver, uitgever en fotograaf. Mijn specialisme zijn de verhalen van Marten Toonder over heer Bommel en Tom Poes.

  • Schrijver en samensteller

    Schrijven zit bij mij in het bloed. Ik beleef erg veel genoegen aan het maken van een mooi boek of artikel, door informatie te verzamelen en die te ordenen tot een informatief en leesbaar geheel. Inmiddels heb ik acht boeken geschreven en samengesteld rondom mijn grote passie: Olivier B. Bommel. Ook geef ik regelmatig lezingen over Marten Toonder en zijn werk.

  • Uitgever

    In 2017 ben ik mijn eigen boeken zelf gaan uitgeven onder de naam ‘Uitgeverij Klaas Driebergen’. Ik richt mij als uitgever op het uitbrengen van met zorg samengestelde en vormgegeven boeken voor de liefhebber van Marten Toonder en diens werk. Mijn uitgaven zijn te vinden in de winkel van deze website.

  • Fotograaf

    Ook fotografie betekent letterlijk schrijven, maar dan met licht. Al sinds mijn dertiende ben ik een fervent fotograaf. Ik ben mij blijven ontwikkelen door heel veel te fotograferen, en heb les gehad aan de Fotovakschool in Amsterdam. Ik fotografeer regelmatig op feesten, recepties, conferenties en andere evenementen, word gevraagd voor portretfoto’s en werk o.a. voor het Nederlands Dagblad.

Ik doe ook opdrachten die uit een combinatie van deze activiteiten bestaan. Ik doe elke klus met toewijding: ik wil kwaliteit leveren. Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen, neem dan vrijblijvend contact met mij op.

Bommel literatuurgids

Nieuw boek: Bommel literatuurgids

BommelDingen

Nieuw: BommelDingen

Voor de échte Bommelliefhebber: interessante stukjes over het werk van Marten Toonder in je mailbox. Schrijf je in en ontvang als welkomstcadeautje een opname van een door Toonder zelf voorgelezen gedicht!   Het is 2019 en ik ga iets nieuws doen! Het heet: BommelDingen. Tot dusver verschijnt eens in de zoveel tijd mijn ToonderMail. Dit […]